آشنایی با بیماری میکروسفالی (بخش چهارم)

تعداد نظرات : 0

در بخش قبل گفتیم که درمان های میکروسفالی به دو دسته اصلی درمان های پزشکی و توانبخشی تقسیم می شوند و به توضیح درمان پزشکی پرداختیم. در این بخش توانبخشی را به تفصیب بررسی خواهم کرد.

۲- توانبخشی

خیلی از وقت ها توانبخشی به معنی درمان کامل فرد دارای اختلال نیست. بلکه در توانبخشی هدف این است که فرد بتواند با وجود اختلال، از حداکثر توانش استفاده کند.

وقتی برای این بیماری از درمان توانبخشی حرف می زنیم، منظورمان توانمند کردن کودک در زمینه نقایصش و آموختن مهارت هایی برای یک زندگی پویا در خانه و اجتماع است. حال با توجه به اینکه اختلال کوچکی سر در افراد مختلف، شدت های متفاوتی از خفیف تا شدید دارد، گزینه های توانبخشی و برنامه های درمانی در آن متنوع است.


برچست ها :
ادامه مطلب ...
تعداد بازدید : 12
     

آشنایی با بیماری میکروسفالی (بخش سوم)

تعداد نظرات : 0

در بخش قبلی در مورد علل، علائم و چگونگی ارزیابی بیماری توضیح دادیم. در ادامه با روشهای درمان آشنا خواهید شد.

پیشگیری از میکروسفالی

آگاهی درباره احتیاطات و وقایع دوره بارداری نقش مهمی در پیشگیری از میکروسفالی دارد.

به طور کلی مصرف مواد مخدر، الکل و سایر سموم حین دوره بارداری، عوارض زیادی برای کودک در آینده دارد. لذا پیشگیری از مصرف این مواد، در کاهش ریسک ابتلا به میکروسفالی نقش مهمی دارد. مشاوره ژنتیک، مخصوصا اگر یک فرد دارای میکروسفالی در خانواده دارید، ضروری است. این امر به شما کمک می کند تا درباره ریسک میکروسفالی احتمالی در بارداری های آینده آگاهی پیدا کنید. لذا در صورت لزوم از بارداری جلوگیری به عمل آورید. مهم است که مادر، قبل و حین بارداری با پزشک یا مشاور در ارتباط باشد، تا با کمک او بتواند ریسک ابتلا به این اختلال را کم کند.

همانطور که در بخش علل میکروسفالی گفته شد، ابتلا به عفونت های خاص نظیر توکسوپلاسموز، سیتومگالوویروس و سرخچه از عواملی هستند که احتمال میکروسفالی شدن را بالا می برند. لذا پیشگیری از ابتلا به این موارد موجب کاهش احتمال ابتلا به کوچکی سر می شود.


برچست ها :
ادامه مطلب ...
تعداد بازدید : 10